یزدفردا: معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان کشور: بنا داریم تا هیئت‌های اندیشه ورز نخبگان در هر استانی بر مبنای نیاز‌ها و چالش‌های آن استان برگزار شود.

به گزارش یزدفردا: کبریایی در نشست با چهار گروه از هیات‌های اندیشه ورز استان یزد با اشاره به فعال شدن هیئت‌های اندیشه ورز در کشور برای تولید محتوا و کمک به حکمرانی استانداران و افراد تصمیم گیر در استانها، گفت:رویکرد جدید بنیاد برای تشکیل هیئت‌ها و راهبری آن‌ها در استان یزد تشریح شد.

کبریائی افزود:بنای ما در هیئت‌های اندیشه ورز این است که هیات‌ها مبتنی بر نیاز‌ها و چالش‌های استان‌ها برگزار شوندوتولید محتوا داشته باشند.

 وی عنوان کرد: نگاه ما این است که اگر محتوای ارائه شده بخواهد کاربردی و قابل اجرا باشد، باید در راستای رفع مشکل سازمان‌ها یا نهاد‌های هر استان باشد.

هیات‌های اندیشه ورز در زمینه‌های کشاورزی، اختراعات، فنی و مهندسی و آمایش سرزمینی در این نشست حضور داشتند.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا